muoks. hävisi koko höskä, taioin takaisin simsalabim ja filiokkus. ja tapahtui näköjään muutakin, nyt on siivottu ja puunattu.
odotettavissa iltaan asti navakkaa pohjoistuulta, jos sagittarian silmukkamäärä loppumetreillä ei ala synkronoitumaan mallikaavion kanssa. laitoin hänet hetkeksi lepäämään, jos vaikka silmukat löytäisivät paikoilleen ihan itsestään. pakko oli myös pitää pieni tauko, sillä navakan pohjoistuulen lisäksi ilmassa rupesi lentelemään pienenpieniä ja räiskyviä salamoita n. 160cm korkeudella lattianrajasta
.

odotettavissa aamusta alkaen paketteja toivon mukaan koko viikon ajan.
443913.jpg
kerrankin olin oikeassa paikassa kun outi teki kauppoja. outin kaupasta saapuvat mm. kuvassa esiintyvä herra ja rouva Rowanspun Vaaleanvihreä ja heidän ystävänsä harmaissa sävyissä. kuvan pariskunnasta lainasin outilta. talven iikkiä (eli interweave knits, siis) odotan myös samasta osoitteesta. (tuo iik yritettiin myös ihan oikeasti tilata omaan postilaatikkoon ison veden takaa, mutta ilmeisesti jotakin meni vähän enemmän syteen kuin saveen.. ja kuten koukuttaja totesikin, että ei jaksa sitä sähköpostirallia puuttuvien lehtien osalta. joten olkoot. katellaan sitten vierestä kateellisena.)
postmanpat_van270x165.jpg
toista  pakettia olenkin jo odottanut. kustihan lupaa ykkösluokan kirjeen 1-2  päivän perästä postiluukkuun, mutta näköjään patella on ollut postiauto  sumussa kuten perjantaisessa pikkukakkosessa konsanaan. eli ei. pate oli kovasti kuitenkin pahoillaan kyseenomaista tapahtumasta kun hänelle asiasta soitin. nettikirjakaupasta saapuu tämä odoteltu pieni ystäväinen.
tilaukseen menee myös satsi uusia puikkoja. vaikka miten päällään seisoisi niin pakko on taipua pyöröpuikkojen kutsuun. miten voikaan olla mahdollista, että aina puuttuu juuri se puikkokoko, jota juuri nyt tarvitsisi?


otan laskukoneen ja lasin viiniä mukaan silmukoitten laskemiseen. jos ei näillä, niin ei sitten millään.