507896.jpg
kuten kuvasta näkyy, regian bambusukkalanka ei meinannut loppua sitten millään. sukka meinasi saada tiimalasikantapään, mutta pääsiäispupu meni housuun. ehkä ensi kertaa toisin päin kudottuun sukkaan. (oikeinpäin? väärinpäin? kumpi niistä nyt on oikein, mukamas?)
507894.jpg
jepy oli tehnyt polvekeraidalliset sukat, ja uhoava gnu oli neulonut ne kärjestä alkaen. minäkin uskaltauduin. ja tuommoiseen outoon, uuteen lankaan. hurjaa elämää kaikenkaikkiaan.

lanka on liukasta (nämä silmukat juoksevat lujaa karkuun jos pääsevät irti) ja puuvillamaisen löperöä, ainakin vähän. kai? puuvilla ei ole niin tuttu materiaali..lohkeilee kyllä, ja yllättävän hinnakastakin vielä taisi. mutta aika pehmeän raikas jalassa (kokeilussa siis vasta yksi sukka puikkoineen). alunperin ajatus oli käyttää koko kallis 50g yhteen sukkaan, mutta valitettavasti pohjelevennykset eivät kuuluneet tämän päivän oppimissuunnitelmaan. huomasithan ylileveät pohkeet -kyltin kuvan yläreunassa? pohkeeni kun ovat lainassa manchester united -joukkueen vasemmalta laitahyökkääjältä. unohdetaan siis ne minihameet.

levennysten sijasta yksi pandakarhun kaveri ja kaksi suklaamunasta kuoriutunutta sukkaa kaipaisi italialaista charmia päättelyn muodossa. haluaisin, että päättely on tarpeeksi löysä mutta kuitenkin siisti, ei mielestäni ihan mahdottoman paljon vaadittu?
(eihän tässä muuten  hätä ole, mutta kun noita puikkoja ei ole puoltatusinaa settiä. sittenhän voiskin päätellä enemmän kerralla.) inspiraatio ole ole iskenyt, vaikka kutsuin ja sähköpostiakin laitoin. ehkä siihen on osasyyllisenä  se, että
valitettavasti en ole vielä tajunnut bella! frutti di mare! mozzarella! -päätelyohjeista hölkäsen pölähtävää, eikä ne ees ollu italiaksi. voi kökkö.
pitääkö vielä tunnustaa, että reputin villasukkavisan?

luovuus syntyy ahdistuksesta, ainakin tänään ja kokeileva sukankutominen siis jatkuu. eespäin, eespäin tiellä taistoj-- villasukkien!