drokodiili!
suursyömäri!
947393.jpg
täällä harjoitellaan jälkisytytyskantapäätä, jota tuuliakin ison rapakon takaa suositteli. selkeästä ohjeesta kuvineen pullakahvit sinne!
kerran tahi kaksi purettu sukkalanka ei näytä kovinkaan tasaiselta, ja aika leveältä näyttää tuo varsi, mutta sukka siitä vielä tulee eikä crocodile dundee.

miksei voi tyytyä valmiisiin ohjeisiin, vaan pitää soveltaa? kun netti on väärällään (niin, kirjahyllyä ei lasketa. joskus olen jopa lainannut kirjastosta kirjan jonka samaan aikaan omistin, koska en muistanut omistavani sitä.) kivoja ohjeita, niin pitääkö väen vängällä haluta tehdä herra oskari-vauvan pipo loftista kun kaikki ohjeet on woolille?
tai luvata omalle nuorelle herralle kirjoneulepipo auton ja akkorin kuvilla, tietäen että menee aika säätämiseksi se kuvien miettiminen ja muokkaaminen ja neuletiheyden laskeminen ja..

siis pitää.
laskutikun äärelle siis.

ps. priima oli näköjään lopettanut postimaksuttomat lankalähetykset. höh. mistähän sais vielä postimaksutonta lankaa? tuntuu hassulta ostaa kaksi kerää smarttia ja maksaa saman verran postimaksuja.