517217.jpg
edit. jostain syystä sukka-napin linkitys ei toiminut. nyt pitäisi. varmuuden varalta ja kiinnostuneille vielä täällä.

(sukka. oi kätevä lämmin ystävä. ei myöskään pää kestäisi yhtään isompaa työtä. joten sukkia. ja onhan noita kohta maalima pullollaan.)

mitä nyt vähän kokeilin uusia lankoja. fav soxx-kirja on ollut kovasti luvussa, kuten huomaatte. sininen vasemmalta: markun ja kisujen sukkalanka ja yritys undulating rib-sukiksi; kärkikurvaus elikkä alotus ohjeesta poiketen. silmukoita sen verran kovin, että isokokoisempaan kinttuun tuo.
vihreä wolli-lanka luulee tulevansa embossed leaves -kesäsukkapariksi ja tuleekin, jos modailen ohjetta vähän.
(kuvia moisista suunnitelmista löytyy vaikka tuolta KALin sivuilta jos jää mietityttämään. minun tekemisäni sukkia ei kannata ihan ensimmäisenä jäädä odottelemaan..)
sinisestä pässinpökkimäisestä haluaisi tulla jaywalkerit, koska lanka on mukavasti daidallinen:

517213.jpg
mutta ensin pitäisi selättää se jaywalkerin toe up-sukka. ja miettiä ne silmukkamäärät (laskutoimituksia, yök. mutta lanka on jo löytynyt, hyvä niin! vasta parisen kuukautta ollut mietinnässä). nimittäin ohjeen mukaisesta tuli mieleen lähinnä pipo.
en tiedä mitä kestää pökkimäinen käytössä mutta jos vaan pyhänä pidän ja juhannuksena kun vettä sataa kuitenkin. ja jos kerkiivät siihen valmiiksi. samapa tuo taitaa koskea tuota wolli-lankaakin. pitää kai se parsiminenkin opetella. (tai tehdä uusia sukkia.)


ainiin. ja mikään italjaano se ei meillä sitten uskaltautunut kyläilemään. kaksi pinkkiä sukkaa siis pääteltiin mitenkuten parhain osattiin. toisesta bambusukasta puuttuu kolme senttiä ja aion ajatella sitä päättelyä vasta sitten, ei sieltä mihinkään katoa..